دانلود پاورپوینت اسیدهای آلی موجود درمیوه و سبزی

تعداد زیادی از اسیدهای آلی ضمن فرایندهای متابولیکی در بافتهای گیاهی تشکیل می شوند برای مثال در چرخه کربس ضمن شکسته شدن کربوهیدراتهادرعمل تنفس اسیدهای مختلف تولید می شوند درحالی که اکنون گمان می رود که اسیدهای معطر،مانند کینیک اسید و شیکمیک اسید مربوط به بیوسنتز آمینواسیدهای معطر هستند . بعضی از این اسیدهاو اسیدهای دیگر مانند اکسالیک اسید و تارتریک اسید، که تا به حال ارتباطی بین آنها و چرخه های متابولیکی تشخیص داده نشده است ، می توانند به مقدار قابل توجهی دربافتهاجمع گردند ، درصورتی که روشهای گاز .

دریافت فایل


معرفی کالا گاهی اسیدهای ,اسید ,موجود درمیوه ,پاورپوینت اسیدهای ,دانلود پاورپوینت ,دانلود پاورپوینت اسیدهای منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پژواک بی صدا خوشبختی6 فایل گیز میز Anime City وبلاگ تفریحی ایرانی zibaei ایندکس کینگ angeloaukgg2 local